Accres

Accres realiseert de verbeelding (ambitie) van haar opdrachtgevers en hiermee de beleving van bezoekers. Dit door het exploiteren en beheren van vastgoed en dienstverlening waar mensen elkaar ontmoeten, recreëren, ontdekken en sporten. Accres is thuis op het snijvlak van het publieke en private domein en kan als geen ander het maatschappelijk rendement realiseren door dit te verbinden met de commerciële vraag.

Vanuit de missie: “Het welbevinden van mensen verbeteren door maatschappelijke voorzieningen en recreatieve en sportieve activiteiten voor iedereen toegankelijk te maken”, heeft Accres de visie: “In 2020 zijn wij toonaangevend in het beheren en exploiteren van maatschappelijk vastgoed, sportieve activiteiten en recreatieve voorzieningen”.

Wij vertalen de wensen en ambities van onze klanten in lokaal toegankelijke en doelgerichte oplossingen” gedreven door de kernwaarden: “Betrouwbaar, meedenkend, toegankelijk, lokaal betrokken en gastvrij”. Om deze visie te verwezenlijken wordt ingezet op vijf strategische onderwerpen: Attractiviteit, Toegankelijkheid, Expertise, Ontzorgen en Verbreden van de orderportefeuille.

Meer informatie: accres.nl

Secretariaat: hr@accres.nl | 055 527 05 20
Algemeen Directeur: Mevrouw C. Maessen | cmaessen@accres.nl
Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn

 

Terug naar overzicht